Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 1/4/2009

01/04/2009 00:00
Συντάχθηκε απο τον/την Οργανωτική Επιτροπή   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 1/4/2009

Η Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου παραβρέθηκε στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Φορέων που δραστηριοποιούνται στα Ακραία Σπορ (Ε-Χ), που πραγματοποιηθήκε στη Σπάρτη στις 28.03.2009 από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στη συνδιάσκεψη αναπτύχθηκε θεματολογία με εισηγήσεις "Η αναγκαιότητα ύπαρξης θεσμικού πλαισίου στα Ακραία Σπορ" από τον επίκουρο καθηγητή κ. Γιώργο Κυπραίο, "Η δυνατότητα ίδρυσης Αθλητικής Ομοσπονδίας στα Ακραία Σπορ" από τον επίκ. καθηγητή κ. Μάριο Παπαλουκά, "Φυσιολογία και Παθολογία του ανθρώπινου οργανισμού σε αθλήματα ακραίων συνθηκών" από τον Γιάννη Μιχελόγγονα, ιατρό-καρδιολόγο, μέλος της Διεθνούς Ιατρικής Επιτροπής μεγάλου υψομέτρου και "Η εκπαίδευση των Ακραίων Αθλημάτων στην ελληνική έννομη τάξη" από τον επιστημονικό συνεργάτη Επιθεώρησης Αθλητικού Δικαίου κ. Γιώργο Πρίντεζη.

Ακολούθησε διαβούλευση με τους παρευρισκόμενους για τους φορείς & τις δραστηριότητες, την τυχούσα παρέμβαση της πολιτείας, την πλασματική εμφάνιση τέτοιων δραστηριοτήτων εμπορικού χαρακτήρα ως αθλητικές και τον ρυθμιστικό φορέα.

Κοινή διαπίστωση είναι η ανάγκη δημιουργίας θεσμικού πλαισίου. 

31032009.jpg

 

Χορηγός Αθλητικών Περιοδικών και Internet: 
Περιοδικό Runner - 
www.runnermagazine.gr 1 Τελική