Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ

15/10/2013 14:05
Αγαπητοί φίλοι/ες
Λίγες μόνο μέρες απομένουν, μέχρι να αναχωρήσετε για το Παρανέστι για τη συμμετοχή σας στη διοργάνωση VFT. Για την πληρέστερη ενημέρωση σας και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, υπενθυμίζουμε τα παρακάτω: 
  1. Ελέγξτε αν έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης σας.
  2. Φροντίστε να έχετε την ιατρική βεβαίωση με ισχύ εντός του 2013 ή τη φωτοτυπία του αθλητικού σας δελτίου με ισχύ το 2013 (εφόσον υπάρχει) για τους αγώνες VFUT, NTR & PP.
  3. Ελέγξτε τον υποχρεωτικό εξοπλισμό, όπως αυτός αναφέρεται στους κανονισμούς των αγώνων (VFUT και NTR). Δεν θα ελεγχθεί στη γραμματεία αλλά σε δύο σημεία των διαδρομών κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ποινή ακύρωσης σε περίπτωση έλλειψης κάποιου υλικού).
  4. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των αγώνων και τη λειτουργία της γραμματείας από το site της διοργάνωσης.
  5. Όσοι/ες διαμείνετε σε καταλύματα της διοργάνωσης φροντίστε να έχετε μαζί σας υπνόσακο ή σεντόνια.
  6. Όσοι/ες διαμείνετε σε ξενοδοχεία της Δράμας ή της Σταυρούπολης, ενημερώστε τη γραμματεία και μάθετε τα δρομολόγια της μετακίνησης σας προς Παρανέστι.
Επίσης:
Α. Στα ΣΤΕΚ θα υπάρχει ηλεκτρονική καταγραφή των χρόνων διέλευσης του αθλητή/τριας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το Σταθμό Τροφοδοσίας, για τους αγώνες VFUT, NTR & PP. 
Β. Για τον αγώνα VFUT θα υπάρχουν δύο σακίδια αλλαγής. Μπλε χρώμα για το ΣΤΕΚ του Άντερου και Πράσινο για το ΣΤΕΚ της Πρασινάδας. Ενώ για τον αγώνα NTR Άσπρο χρώμα για το ΣΤΕΚ του Άντερου.
Γ. Ενημερωθείτε για τα σημεία και τα χρονικά όρια αποκλεισμού. 
Από την Ο.Ε του VFT   
 


 1 Τελική