Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Συνάντηση Εθελοντικών Οργανώσεων

10/10/2012 00:00

3.png

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/09/2012 και ώρα 18.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ.Δ Νικηφόρου του Δήμου Παρανεστίου συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Virgin Forest Trail 2012 με εθελοντικές οργανώσεις, ανεξάρτητους εθελοντές και με εκπροσώπους των Ειδικών Σχολείων του Νομού με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης.

 

1.png

 


Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, η επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Παρανεστίου, Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του Δ. Παρανεστίου, της Λέσχης Καταδρομέων Ν. Δράμας, του Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, του Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας, της Διασωστικής ομάδας Κομοτηνής του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Ν. Δράμας, του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Δράμας, του ΕΟΣ Χρυσούπολης , του Απόλλων – Νικηφόρου, του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας ΠΗΓΑΣΟΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δράμας, του Ροταριανού Ομίλου Δράμας, της Εναλλακτικής Κοινότητας ΠΕΛΙΤΙ Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δ. Παρανεστίου, καθώς και πολλοί μεμονωμένοι εθελοντές. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Διβανίδης Ανέστης, γυμναστής των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

2.pngΚατά την συνάντηση πραγματοποιήθηκε προβολή του DVD VFT 2011 και έγινε παρουσίαση των διαδικτυακών σχολίων των επισκεπτών της ιστοσελίδας του αγώνα. Η Οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε τους εθελοντές για τα καθήκοντά τους κατά την διεξαγωγή του αγώνα και διανεμήθηκαν χάρτες της διαδρομής VFT 2012.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τις εθελοντικές οργανώσεις και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν με κάθε τρόπο, για μια ακόμη χρονιά, για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν στις 12,13 και 14 Οκτωβρίου 2012.

  

 

 

Ο Πρόεδρος της Oργανωτικής Eπιτροπής

Καγιάογλου Νικόλαος

Δήμαρχος Παρανεστίου και Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π 1 Τελική