Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

    ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΤΟΣ:
    ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016

2ο Zagori trail race

10/10/2012 00:00

Στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων και στο 2ο Zagori trail race που διεξήχθει ανάμεσα στα γραφικά χωριά του Ζαγορίου, του φαραγγιού του Βίκου και των πηγών του Βοιδομάτη, παραβρέθηκαν την 27,28 και 29 Ιουλίου 2012 με σκοπό τη συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και την προβολή των αγώνων βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2012 (Virgin Forest Trail) που θα πραγματοποιηθούν την 13-14 Οκτωβρίου 2012, τα παρακάτω μέλη της οργανωτικής επιτροπής, αθλητές και φίλοι Στυλιανός Μελισσινός, Μιχαήλ Παπαδόπουλος, Γεώργιος Ελευθεριάδης με τη σύζυγο του Κατερίνα, Νικόλαος Κασμερίδης με τη σύζυγο του Λίτσα, Κλεάνθης Ξενιτίδης και η Αναστασία Ιωαννίδου.

Κατά την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής πραγματοποίησαν συναντήσεις με αντίστοιχες επιτροπές από διοργανώσεις παρόμοιων αγώνων ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, με αθλητές, συνοδούς, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, χορηγούς και παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τα χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης στο Παρανέστι.

Στο αγώνα μήκους 50 χλμ συμμετείχαν και αθλητές από τη Δράμα οι οποίοι κατέλαβαν αντίστοιχα τις παρακάτω θέσεις Νίκος Κασμερίδης 54ος, Μιχάλης Παπαδόπουλος 190ος, Γεώργιος Ελευθεριάδης 244ος και Κλεάνθης Ξενιτίδης εγκατέλειψε στο 40 χλμ.

Με τον αγώνα αυτό, ολοκληρώθηκε η προβολή των αγώνων βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2012 στον Ελλαδικό χώρο και προτρέπουμε την εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις του τριημέρου. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης paranestivft.com. 1 Τελική