Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Δελτίο Τύπου 25-04-2012

25/04/2012 00:00

Στην αίθουσα «Δραμινών» του διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 κ ώρα 18.00, η πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου (Virgin Forest Trail ) 2012 στην οποία παρευρέθησαν φορείς, εθελοντικές οργανώσεις, εκπρόσωποι των Ειδικών Σχολείων του Νομού και ανεξάρτητοι  εθελοντές, με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης. 

Κατά τη συνάντηση έλαβε χώρα απολογισμός της περσινής διοργάνωσης και επισημάνθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν όλες οι Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Παρανεστίου, επίσημοι Κρατικοί Φορείς που εδρεύουν στο Δήμο Παρανεστίου καθώς και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, υπεβλήθησαν προτάσεις από το σύνολο των παρευρισκομένων εθελοντικών οργανώσεων και παρατηρήσεις από την εμπειρία που συσσωρεύτηκε από τις παλαιότερες διοργανώσεις. 

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για την ουσιαστική συμμετοχή όλων  των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων, η οποία αποτελεί εγγύηση για την άρτια και ασφαλή 6η διοργάνωση των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

  1 Τελική