ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Έχετε την επιχείρησή σας στο Παρανέστι και θέλετε να προβληθείτε; Στείλτε μας ένα e-mail με το κείμενο, τα στοιχεία της επιχείρησης (ακόμα και φωτογραφίες) στο e-mail: admin@paranestivft.com

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Το ΚΠΕ Παρανεστίου είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2004. Οι νομοί Εμβέλειας είναι Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας, Έβρου, Ροδόπης, Σερρών, Κιλκίς και Χαλκιδικής. Στα προγράμματα του ΚΠΕ Παρανεστίου είναι δυνατή η συμμετοχή σχολείων και από άλλες περιοχές της χώρας. 

Στόχοι του ΚΠΕ Παρανεστίου είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση, εκπαίδευση και ενεργοποίηση των μαθητών και γενικά των πολιτών ώστε να αναπτυχθούν στάσεις και συμπεριφορές που θα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Το ΚΠΕ σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και στηρίζει περιβαλλοντικά προγράμματα σχολικών ομάδων. 

Οργανώνει περιβαλλοντικά σεμινάρια και συναντήσεις για εκπαιδευτικούς και άλλες κοινωνικές ομάδες και παράγει εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό. Συνεργάζεται με φορείς, οργανισμούς, επιστημονικά ιδρύματα και δίκτυα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 


ΚΠΕΚΠΕΚΠΕ
ΚΠΕΚΠΕΚΠΕ
ΚΠΕΚΠΕΚΠΕ
 Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης