5ΟΚΤ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ COVID

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ COVID


Διαβάστε περισσότερα
5ΟΚΤ

Πατήστε εδώ για να λάβετε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο των Αγώνων VFT 2021.


1ΟΚΤ
ΑΦΙΣΑ VFT 2021

ΑΦΙΣΑ VFT 2021


Διαβάστε περισσότερα
1ΙΟΥΛ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου ξεκίνησαν!

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα εγγραφών.

22ΟΚΤ

Παρατηρήθηκε ότι ο λογαριασμός hse@binjarra.com αποστέλλει email προσποιούμενος το όνομα "PARANESTI VFT" και παραπέμποντας να ανοίξουν οι χρήστες το συνημμένο, πιθανώς κακόβουλο, αρχείο FORMS.zip (ή άλλα αρχεία). Μηνύματα και τακτικές τέτοιου τύπου δεν είναι ασυνήθιστα στον κόσμο του διαδικτύου και συνήθως καταλήγουν στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam mails).

Σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην ανοίξετε μηνύματα τέτοιου τύπου. 

Η διοργάνωση δεν πρόκειται ποτέ να σας αποστείλει κωδικούς ή αρχεία με μόνη εξαίρεση την αποστολή διπλωμάτων συμμετοχής που αποστέλλονται μετά από δική σας ενέργεια στη σελίδα του αγώνα.

 

Με εκτίμηση

Διαβάστε περισσότερα
1ΟΚΤ

Ακύρωση Αγώνων VFT 2020

Διαβάστε περισσότερα
29ΑΥΓ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ VFT

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ VFT

Ο Δήμος Παρανεστίου και η Τεχνική Διεύθυνση των αγώνων του Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη συνάντηση για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των δράσεων – ενεργειών για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων κατά το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Νομαρχίας Δράμας, στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 18.00. Η παρουσία όλων που θα προσκληθούν είναι απαραίτητη για την ουσιαστική συζήτηση θεμάτων που απασχολούν την διοργάνωση των αγώνων και ειδικά τα θέματα των σταθμών.

Παρακαλώ πολύ επιβεβαιώστε στο e-mail της γραμματείας των αγώνων την παρουσία σας και σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την παρουσία αντικαταστάτη, από τους εθελοντές που θα βρίσκονται στον σταθμό σας τις ημέρες των αγώνων.

Στην συνάντηση είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων.

Προς:

Οργανωτική επιτροπή αγώνων Παρθένου Δάσους Παρανεστίο,

κ. Στέλιο Μελισσινό,

και

Υπεύθυνους Σταθμών:

 •         κ. Παπαδόπουλο Φώτη (ΣΤΕΚ Βουνοπλαγιάς πρώτη βάρδια)
 •         κ. Αθερίνας Δημήτριος (ΣΤΕΚ Βουνοπλαγιάς δεύτερη βάρδια)
 •         κ. Σαββίδης Ιερεμίας (ΣΤΕΚ Σίλλης)
 •         κυρ. Κυδά Σωτηρία (ΣΤΕΚ Πάγκαλου)
 •         κ. Σαρηγιάννη Θεόφιλο (ΣΤΕΚ Ζαρκαδιάς)
 •         κ. Ιωσηφίδη Αναστάσιο (ΣΤΕΚ Αλήκιοι)
 •         κ. Στεφανίδη Αντώνιο (ΣΤΕΚ Άντερου)
 •         κ. Σωτηρίου Αλέξανδρο (ΣΤΕΚ Χαράδρα 14)
 •         κ. Κομνηνό Γεώργιο (ΣΤΕΚ Φρακτού)
 •         κ. Μίχο Θεόδωρο (ΣΤΕΚ Φαρασινού)
 •         κυρ. Τράντου Άννα (ΣΤΕΚ Πρασινάδα)
 •         κ. Στρογγύλη Διονύση (ΣΤΕΚ Μόμα)

 

Από την Τεχνική Διεύθυνση των αγώνων του VFT

Παρανέστι 28 Αυγούστου 2020

Διαβάστε περισσότερα
5ΝΟΕ
Διπλώματα Αθλητών & Εθελοντών

Διπλώματα Αθλητών & Εθελοντών

Τα διπλώματα συμμετοχής των Αθλητών και των Εθελοντών είναι πλέον διαθέσιμα.

ΑΘΛΗΤΕΣ

Κάντε κλικ εδώ ή μεταβείτε από το μενού στην επιλογή "Εγγραφές" => "Αποστολή Διπλωμάτων Αθλητών". Εκεί επιλέξτε αγώνα, γράψτε το BIB που είχατε και το e-mail σας και πατήστε "Αποστολή" για να σας αποσταλεί.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Κάντε κλικ εδώ ή μεταβείτε από το μενού στην επιλογή "Εγγραφές" => "Αποστολή Διπλωμάτων Εθελοντών". Εκεί επιλέξτε το όνομά σας και το e-mail σας και πατήστε "Αποστολή" για να σας αποσταλεί.

Με εκτίμηση

Διαβάστε περισσότερα
29ΟΚΤ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ VFT 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ VFT 2019

Τα μέλη που αποτελούν την τεχνική διεύθυνση των αγώνων του VFT, εξέτασαν και επεξεργάστηκαν όλα τα συμβάντα που έπεσαν στην αντίληψή τους ή μεταφέρθηκαν από στελέχη ή εθελοντές κατά την διάρκεια των αγώνων του τριημέρου. Ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και πήραν με ομοφωνία τις παρακάτω 3 αποφάσεις:

Η πρώτη απόφαση αφορά τον Δημήτρη τον Ζιαμπάρα, που από τον έλεγχο της ηλεκτρονικής καταγραφής διαπιστώθηκε ότι δεν πέρασε από το ΣΤΕΚ της Πρασινάδας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον υπεύθυνο του ΣΤΕΚ με το κλείσιμο του αγώνα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο έγκυρος τερματισμός του αθλητή μετατρέπεται σε DNF. Ταυτόχρονα όμως η τεχνική διεύθυνση πιστεύει ότι δεν έγινε ηθελημένα η ¨αποφυγή¨ καταγραφής από το ΣΤΕΚ Παρασινάδας ενώ οι ενδιάμεσοι χρόνοι ήταν φυσιολογικοί σε σχέση με τον ρυθμό του αθλητή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και των χρόνων κοντινών σε αυτών δρομέων. Έτσι ο αθλητής κρατάει το μετάλλιο τερματισμού σαν επιβράβευση της προσπάθειάς σε ένα τόσο μεγάλο και επίπονο αγώνα.

Η δεύτερη απόφαση αφορά τον Ηλία Κωνσταντινίδη και για την ακρίβεια τον συνοδό του που διαπιστώθηκε η παρουσία του σε σημεία ελέγχου ή ΣΤΕΚ που ρητά απαγορεύεται η παρουσία συνοδών, καθώς και η ακολούθηση πίσω από τον δρομέα σε χωματόδρομο της διαδρομής με όχημα κατά την διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με του κανονισμούς, (με την συγκεκριμένη επισήμανση προς τους συνοδούς να τονίζεται ιδιαίτερα και κατά την τεχνική ενημέρωση),  μετατρέπεται ο έγκυρος τερματισμός σε DNF. Ταυτόχρονα όμως η τεχνική διεύθυνση πιστεύει ότι η προσέγγιση στα σημεία του συνοδού έγινε με δική του πρωτοβουλία, ενώ οι ενδιάμεσοι χρόνοι ήταν φυσιολογικοί σε σχέση με τον ρυθμό του αθλητή και των κοντινών σε αυτών δρομέων. Έτσι ο αθλητής κρατάει το μετάλλιο τερματισμού σαν επιβράβευση της προσπάθειας του στην διαδρομή των 162χλμ.

Η τρίτη απόφαση αφορά την Μαρία Γιάντσου που στην αλλαγή ρουχισμού στο ΣΤΕΚ  του Άντερου ξέχασε να ξανατοποθετήσει στο t-shirtτης το bibnumber(που ενσωματώνει τον αισθητήρα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης). Η αθλήτρια συνέχισε τον αγώνα της αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς ο έγκυρος τερματισμός της μετατρέπεται σε DNF.

Με τις παραπάνω 3 αποφάσεις, αλλά και άλλες αποφάσεις που πήρε η ομάδα της τεχνικής διεύθυνσης κατά την διάρκεια των αγώνων, βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη (κυρίως συναισθηματικά) θέση. Γνωρίζουμε τον κόπο και την προσπάθεια που κάνει ο κάθε δρομέας τους προηγούμενους μήνες και το ταξίδι τους (πολλές φορές από πολύ μακριά), ώστε να σταθεί στην γραμμή εκκίνησης για να ζήσει αυτή την εμπειρία. Γνωρίζουμε επίσης ότι εθελοντές των ΣΤΕΚ ή των σημείων ελέγχου αν και πλήρως ενημερωμένοι δεν θέλουν να είναι ¨σκληροί¨ απέναντι στους αθλητές και προτιμούν να εμψυχώνουν παρά να αποκαρδιώνουν, προτρέποντας στην συνέχιση της προσπάθειας του αγωνιζόμενου. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνον να προετοιμάσουμε βδομάδες πριν τις διαδρομές των αγώνων και να προσπαθήσουμε με όλους τους εθελοντές για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά (κυρίως) να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς για το ¨ευ αγωνίζεσθε¨ και την ισότιμη μεταχείριση των αθλητών. Ευχόμαστε να μην ξαναβρεθούμε μπροστά σε παρόμοιες αποφάσεις στο μέλλον.

 

Νικηφόρος 20 Οκτωβρίου 2019

Η τεχνική επιτροπή των αγώνων του VFT

Διαβάστε περισσότερα
7ΟΚΤ
Οι εγγραφές για τον αγώνα NT 10km θα γίνονται την ημέρα του αγώνα

Οι εγγραφές για τον αγώνα NT 10km θα γίνονται την ημέρα του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα